Министър-председателят на Португалия Антониу Коща се обяви в защита на

...
Министър-председателят на Португалия Антониу Коща се обяви в защита на
Коментари Харесай

Роналдо твърди, че Реал е организирал заговор срещу него

Министър-председателят на Португалия Антониу Коща се разгласи в отбрана на футболната звезда Кристиано Роналдо, против който бяха отправени обвинявания в обезчестяване, съобщи Асошиейтед прес.

" Хората би трябвало да схванат един път вечно, че има нещо, което се назовава хипотеза за непорочност ", съобщи през вчерашния ден Коща в телевизионно изявление. " Не е задоволително някой да бъде упрекнат в нещо, с цел да бъде отговорен ", разяснява той.

И добави:

" Ако има нещо, за което имаме доказателства, то е, че (Роналдо) е извънреден експерт, извънреден спортсмен и извънреден футболист, човек, който показва респект към Португалия и й носи авторитет ".

Той изрази вяра достиженията на Роналдо в никакъв случай да не бъдат опетнени.

Миналата седмица Катрин Майорга заведе дело в Съединени американски щати с изказване, че Роналдо я е изнасилил в Лас Вегас през 2009 година. Полицията води следствие. Роналдо отхвърля това обвиняване.

Италианският футболен клуб " Ювентус " разгласява изказване в поддръжка на своя състезател, само че спонсорите му " Найки " и производителя на видеоигри " И Ей Спортс " показаха безпокойствие поради обвиняванията против него, написа Българска телеграфна агенция.

Самият Роналдо бил уверен, че някогашният му клуб " Реал " Мадрид е провел скрит план против него, част от който е и обвиняването в обезчестяване, оповестява в. " Република ", написа " Нюз.ру. " Футболистът твърдял, че неполучаването на премията на ФИФА за най-хубав състезател, аленият картон на мача с Валенсия и прекратяването на някои рекламни контракти с него е дело на шефа на " Реал " Флорентино Перес.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР