Министър-председателят Бойко Борисов е на посещение в Босна и Херцеговина.

...
Министър-председателят Бойко Борисов е на посещение в Босна и Херцеговина.
Коментари Харесай

Борисов ще открие Международния икономически панаир в Мостар

Министър-председателят Бойко Борисов е на посещаване в Босна и Херцеговина. Днес министър председателят ще открие Международния стопански панаир, който се организира за 21-ви път в Мостар, оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет. Поканата за присъединяване му е от Председателството на Босна и Херцеговина и от сръбския президент Александър Вучич, чиято страна тази година е сътрудник на ревюто.

Мостарският панаир е място за срещи на представители на бизнеса от района и на огромни интернационалните компании. С наличието си министър председателят Борисов ще подчертае смисъла на икономическото развиване на страните от Западните Балкани за европейската им вероятност, означават от държавната пресслужба.

Бойко Борисов се срещна през вчерашния ден с Драган Чович, член на Председателството на Босна и Херцеговина и хазаин на Международния стопански панаир в Мостар.

„ В тази толкоз значима изборна година за Босна и Херцеговина по всевъзможен метод ще се опитаме да оказваме помощ за единството на страната. На Балканите не може да подхождаме егоистично, проблем в която и да е страна визира и другите, по тази причина разгадавам и на сътрудниците за реализиране на мир “, разяснява Борисов след срещата.
 
На нея са разисквани двустранните връзки, пред които има неусвоен капацитет по общото изразено мнение, евроатлантическата вероятност на страните от района и най-сериозният инструмент за гарантирането й – развиването на стопанската система и на инфраструктурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР