Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Бойко Борисов ще се срещне с италианския си колега

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще се срещне на следващия ден, 30 януари, с премиера на Италианската република Джузепе Конте, който ще е на публично посещаване у нас по покана на българския си сътрудник.

Във фокуса на диалога им ще бъдат отличните двустранни връзки и опциите за още по-активното им развиване, тематики от общ интерес, както и от дневния ред на Европа и света. Премиерите Борисов и Конте се срещат на фона на 140-годишнината от установяването на дипломатическите връзки сред двете страни, която бе маркирана през миналата 2019 година Днес Италия е значим външнотърговски сътрудник за България и основен вложител у нас, а капацитетът за развиването на взаимни планове в региона на търговско-икономическото съдействие, туризма, енергетиката, строителството, културата, образованието, е голям.

Борисов: Не се месим в спора сред президента и прокуратурата

Освен среща на четири очи сред министър-председателя Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и неговия сътрудник Джузепе Конте, на следващия ден ще се проведат пленарни диалози сред делегациите, водени от двамата министър председатели, оповестяват от държавната осведомителна работа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР