Министър-председателката на Финландия Сана Марин се извини заради снимка, направена

...
Министър-председателката на Финландия Сана Марин се извини заради снимка, направена
Коментари Харесай

Изтече скандална снимка от парти в резиденцията на финландската премиерка

Министър-председателката на Финландия Сана Марин се извини поради фотография, направена в нейната публична резиденция, на която две дами се целуват по време на празненство след рок фестивал, съобщи ДПА.

" Снимката е неуместна и не е трябвало да бъде правена ", сподели Марин на конференция в Хелзинки с президента Саули Нинистьо.

Снимката демонстрира две дами, които се целуват, до момента в който прикриват разголените си гърди с табела, на която написа " Финландия ".

The Decay of Western Civilisation. Two half-naked women kissing and holding a Finland sign at a party in the prime minister`s official residence in Kesäranta, Helsinki. PM Marin has overstepped the mark several times. This has nothing to do with dancing.
— Based???????? (@Based_FIN)

Миналата седмица се разпространиха видеоклипове, на които Марин танцува с приятелки на частно празненство. Видеата повдигнаха въпроса дали министър-председателката не е вземала опиати. Тя отхвърли всички обвинявания и си направи тест, резултатът от който излезе през вчерашния ден и беше негативен.

Запитан на конференция дали е изработен компромис с държавната сигурност по време на онази нощ, президентът Нинистьо сподели, че " не има вяра, че във въпросната нощ се е случило нещо неизмеримо ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР