Министър Гроздан Караджов увери ръководството на Младежкия театър, че щом

...
Министър Гроздан Караджов увери ръководството на Младежкия театър, че щом
Коментари Харесай

Караджов няма да прехвърля помещения от Младежкия театър на КЕВР

Министър Гроздан Караджов увери управлението на Младежкия спектакъл, че щом парцелът не е с отпаднала нужда за културната институция, той няма по какъв начин да придвижи процедурата към Министерския съвет с настояването на КЕВР за прекачване на пространствата, оповестиха от пресцентъра на Министерството на районното развиване.

„След вашето публично мнение и по-късно, което ми разказвате в този момент за визията ви за насърчаване на активността на театъра, за мен въпросът с прехвърлянето не стои“, сподели министърът на районното развиване и благоустройството.

Министър Гроздан Караджов и специалисти от Министерство на регионалното развитие се срещнаха с новото управление на спектакъл Младежкия спектакъл „Николай Бинев“ по тяхно искане, с цел да обсъдят проблема, обвързван с желанието на КЕВР да получи безплатно помещение, което е благосъстоятелност на театъра. Директорът Михаил Байков препотвърди, че пространствата са нужни на театъра, с цел да разшири своята активност и за създаване на нова сцена и съответните пространства към нея.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР