Министър Ангелкова получи отличието в категория “Държавна администрация на годишната

...
Министър Ангелкова получи отличието в категория “Държавна администрация на годишната
Коментари Харесай

Министър Ангелкова получи отличието в категория “Държавна администрация”

Министър Ангелкова получи оценката в категория “Държавна администрация ” на годишната гала на БАИТ за 2018 година
Министерството на туризма печели премията за въвеждането на електронни услуги, налични 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата

Министърът на туризма Николина Ангелкова получи оценката в категория „ Държавна администрация “ в Наградите на БАИТ за 2018 година Призът й бе връчен на публична гала през днешния ден в София. Отличието се дава за внедрените от Министерството на туризма електронни услуги.

Това е самопризнание за мен и моя екип за напъните, които поставяме да сме новаторски и да работим в поддръжка на бизнеса, жителите и развиването на бранша, сподели министър Ангелкова. Призът е и знак, че вървим в вярната посока при дигитализацията в туризма.

Щастливи сме, че Министерството на туризма е първата държавна администрация, която даде електронни услуги по Закона за туризма и те са налични с един клик и през смарт телефон, 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, добави министърът. Внедряването на новите технологии ни оказват помощ да надграждаме резултатите и да развиваме туризма. Водещата ни цел е одобряването на България като целогодишна дестинация за първокласен туризъм, заключи министър Ангелкова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР