Минималните температури ще бъдат между минус 3° и 3°, в

...
Минималните температури ще бъдат между минус 3° и 3°, в
Коментари Харесай

И днес има предупреждение за силен вятър в няколко области

Минималните температури ще бъдат сред минус 3° и 3°, в София - към минус 2°, а оптималните - сред 6° и 11°, в София 6°-7°.

И през днешния ден ще бъде прохладно. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър, който вечерта ще отслабне. Облачността ще е променлива и на обособени места, основно в Източна България, ще превали едва - дъжд и сняг.

По Черноморието облачността ще бъде по-често забележителна и ще има валежи от дъжд. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури сред 6° и 9°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще има променлива облачност и на обособени места ще превали слаб сняг. Ще духа мощен и плевел северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра - към минус 8°.

В четвъртък вятърът ще отслабне и ще се ориентира от запад-югозапад. Вероятността за превалявания понижава, ще има и по-продължителни разкъсвания и понижения на облачността. Дневните температури ще се покачат с 4-5 градуса.

В петък ще духа сдържан вятърът от запад-югозапад и стоплянето ще продължи. Облачността ще се усили, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд.

През нощта против събота облачността ще намалее и в събота сутринта над по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево. Ще бъде по-топло, с оптимални температури към 20°. След обяд облачността още веднъж ще се усили и по здрач и през нощта против неделя, от запад на изток на доста места ще превали дъжд, допустимо е и да прегърми.

В неделя преваляванията ще спрат, облачността ще се раздира и ще понижава, вятърът ще отслабне, а оптималните температури едва ще се намалят.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР