Минималните температури днес ще бъдат между 11 и 16 градуса,

...
Минималните температури днес ще бъдат между 11 и 16 градуса,
Коментари Харесай

Очакват се значителни валежи, остават условията за градушки

Минималните температури през днешния ден ще бъдат сред 11 и 16 градуса, а оптималните ще са в необятни граници - от 16° в Северозападна България до 26° в югоизточните региони от страната, където ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб северозападен вятър, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. 

В западната половина от страната преваляванията ще продължат. По-интензивни и обилни по количество ще са в следобедните часове. Остават изискванията за градушки.

След обяд и над Черноморието облачността ще е забележителна, само че вероятността за превалявания е дребна. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са от 23° до 26°. Температурата на морската вода е 20°-22°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Интензивни превалявания и гръмотевици се чакат в планините - след обяд в масивите от Западна и Централна България. Ще духа сдържан северозападен вятър, по високите част - югоизточен. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 14°, на 2000 метра към 10°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР