Минимален е шансът Здравко Димитров да носи екипа на Левски

...
Минимален е шансът Здравко Димитров да носи екипа на Левски
Коментари Харесай

Левски търси отбор на Здравко Димитров

Минимален е шансът Здравко Димитров да носи екипа на Левски през идващия сезон. Той се завърна на " Герена " за старта на подготовката, откакто напролет игра като преотстъпен в турския Сакаряспор. Крилото обаче не се готви с първия тим, а тренира с дублиращия отбор, написа " Тема спорт ".
 Сериозна борба за подписа на Андриан Краев
Сериозна борба за подписа на Андриан Краев

Вижте детайлности

Смяташе се, че новият треньор на сините Николай Костов ще даде късмет на Димитров да се потвърди в Левски, само че 24-годишният футболист не бе взет и за лагера в Правец, където ще се организира същинската подготовка на отбора. Има късмет крилото да остане на " Герена ", само че и алтернатива още веднъж да заиграе за турския Сакаряспор. Тимът остана удовлетворен от представянето на играча, за който вкара един гол в 16 мача, само че за момента се дърпа за откупната му уговорка. Бившият юношески национал има контракт със сините за още една година и в случай че някой тим желае да го притегли, ще би трябвало да заплати съответната сума за него или да договаря за неговото преотстъпване.

През зимата Димитров към този момент ще може да договаря с различен отбор, защото след края на сезона ще стане свободен сътрудник. Той бе отлъчен от Стоилов и бе пращан чартърен в Спартак Варна и Сакаряспор.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР