Миналогодишната победителка Маги Бадер Вече започна надпреварата за новата Мис Плеймейт“.

...
Миналогодишната победителка Маги Бадер
Вече започна надпреварата за новата Мис Плеймейт“.
Коментари Харесай

Гореща звезда от „София ден и нощ“ атакува „Мис Плеймейт“! Ето коя е тя:

Миналогодишната победителка Маги Бадер
Вече стартира конкуренцията за новата „ Мис Плеймейт “. Както е известно, в края на годината се организира горещият конкурс на „ Плейбой “, а хубавицата, която го завоюва, незабавно се трансформира в една от най- настоящите звезди.

Тази година измежду претендентките е една от актрисите в хитовия сериал „ София денонощно “ –. Известната бръмчалка от години се пробва да пробие в шоубизнеса, само че все не успяваше. Явявала се е на редица фешън състезания, даже се е пробвала като фолк певица.

Оказва се обаче, че същинското й предопределение е актьорството. Тя има няколко сполучливи реклами зад тила си, само че огромният пробив идва с присъединяване в „ София денонощно “.
Окрилена от триумфа си на дребния екран, Анна- Мария очевидно е решила да натрупа още по- огромна известност с присъединяване в най- известния роден конкурс, а за какво не и да го завоюва.
Анна- Мария Чернева
Чернева обаче не е първата актриса от „ София денонощно “, която ще се опитва в „ Мис Плеймейт “. Бояна Генова, която извършва ролята на Стефания, също се е явявала преди време на състезанието. Тя обаче не съумя да се популяризира около него, а като „ дребното коте “ на Валери Божинов, който си я поръча в Сърбия.

В журито ще вземат участие и доста от предходните носителки на короната, както и настоящата „ Мис Плеймейт “ Магдалена Бадер. Тя стана първата победителка в състезанието, която има дете.

В тазгодишната селекция също има кандидатка, която към този момент е майка. Друга пък се е показала като.. поетеса. В надпреварата взе участие и собственичка на стрелбище.

С организацията на състезанието още веднъж са се заели безконечния плейбой Христо Сираков и Любен Дилов- наследник.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР