Миналият уикенд имахме удоволствието да се срещнем с една от

...
Миналият уикенд имахме удоволствието да се срещнем с една от
Коментари Харесай

Александра Гърдева ексклузивно пред камерата на woman.bg - Много харесвах Виктор. Бях влюбена в него, когато му отказах розата

Миналият уикенд имахме удоволствието да се срещнем с една от най-обсъжданите участнички от "Ергенът " - хипнотерапевтът Александра Гърдева, която завоюва благосклонностите и сърцата на стотици хиляди фенове през последните месеци.

Въпреки че Алекс не стана победителка в предаването, тя нееднократно е споделяла, че се усеща като такава пред самата себе си. В последна сметка да отстояваш правилата си и да стоиш зад решенията си са някои от най-важните качества, които една жена може да има.

С Александра поговорихме за прекарванията в "Ергенът ", за нещата, които би трансформирала, в случай че можеше да върне времето обратно, за любовта към логиката на психиката и за това какво тъкмо съставлява хипнотерапията.

"Може би виждам една неточност в себе си. Може би я имам и в персоналната си комуниакция. Аз не изяснявам прекомерно добре какво се случва " - споделя Алекс пред камерата на woman.bg.

"Най-интересното, мисля, че не съм го казвала по този начин е, че аз доста харесвах Виктор. Аз бях влюбена в него, когато му отхвърлих розата " - споделя още тя. "Наистина бях влюбена в него извънредно доста. Въпросът е, че себе си одобрявам повече ".

Дали двамата с Виктор са се събрали след предаването, по какъв начин се е срещнала с майка му и какво още се случва в живота на Александра - можете да разберете в случай че изгледате цялото видео Т У К:

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР