Миналата седмица Селена Гомес се появи на раздаването на наградите

...
Миналата седмица Селена Гомес се появи на раздаването на наградите
Коментари Харесай

Когато Селена е сигурна, че е намерила любовта

Миналата седмица Селена Гомес се появи на раздаването на премиите Еми в компанията на половинката си Бени Бланко. Двамата към този момент не крият връзката си, макар че въпреки всичко предпочетоха да не театралничат дружно на аления килим. Но звездното събитие се е оказало много прочувствено за тях по една друга причина.
 Селена Гомес и новата ѝ роля в биографичен филм за Линда Ронстад
Ново предизвикателство пред Селена Гомес

Актрисата и певица ще съчетае двата си гения на огромен екран

Актрисата и певица е употребила опцията да запознае мъжа до себе си с двамата други доста значими за нея мъже. Това са Стив Мартин и Мартин Шорт, с които тя си партнира в сериала Only Murders in the Building.

Гомес театралничи в тяхната компания с необятна усмивка, а по-късно те прекараха известно време и с Бланко зад кулисите в сладки приказки. Звездната компания се насочи дружно към залата на събитието и всички се настаниха близо един до различен, с цел да продължат диалозите си.
 Снимка 650054

Според източници, представени от TMZ, Мартин и Шорт са одобрили половинката на Гомес, което я прави още по-сигурна, че е направила правилния избор. Влюбените са дружно към този момент няколко месеца, а в последно време актрисата не стопира да засвидетелства своите усеща през обществените мрежи. В истории и изявления тя признава, че за нея Бланко е " безусловно всичко " и че той се държи с нея по този начин, както никой различен до момента не го е правил.

Безспорно на Селена й проличава, че е същински щастлива на този стадий. След всички компликации в живота си в последните години, тя несъмнено заслужава да се усеща сигурна и обичана. А Бени Бланко знае по какъв начин да й даде това, от което има потребност.
 Селена Гомес и Бени Бланко с първа поява като двойка
Първият път на Селена Гомес и новото ѝ гадже

Влюбена двойка

Той е съумял да завоюва освен нейното удивление, само че това и на всички от най-близкото й обграждане, което е още една огромна точка в неговия актив. И се надяваме при идната опция да ги забележим дружно на аления килим, тъй като към този момент няма какво да крият.

give a perfect one-word description of Selena Gomez & Benny Blanco!
— Selena Gomez India (@SelenaGmzIN)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР