Миналата седмица, на 6 февруари, херцогът на Съсекс отлетя за

...
Миналата седмица, на 6 февруари, херцогът на Съсекс отлетя за
Коментари Харесай

Стана ясно защо принц Хари се видя само за 30 минути с болния Чарлз III

Миналата седмица, на 6 февруари, херцогът на Съсекс отлетя за Лондон, с цел да види Чарлз III, който беше диагностициран с рак.

Принц Хари беше видян да идва в дома на татко си с полицейски конвой. Тогава публицисти оповестиха, че срещата сред херцога и крал Чарлз III е траяла по-малко от час. 

Cancer-stricken King Charles only saw his son Prince Harry for 30 minutes 'to keep his stress levels down', royal expert claims
— Daily Mail Online (@MailOnline)
Според The ​​Sun обаче принц Хари е прекарал единствено 30 минути с татко си. Британският публицист Робърт Джобсън счита, че повода е здравословното положение на Чарлз III. Според Джобсън лекарите най-вероятно са посъветвали краля на Англия да не претрупва тялото си.

„ Кралят не се усеща добре, какъвто и тип рак да е, той е подложен на лекуване. Най-доброто нещо за него е спокойствието “ , сподели Джобсън.

На 5 февруари пресслужбата на Бъкингамския замък заяви, че английският крал Чарлз III е бил диагностициран с рак.

Отбелязва се, че заради заболяване монархът краткотрайно ще отсрочи публичните си отговорности. Кралят обаче ще продължи да преглежда формалните документи и да управлява държавните каузи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР