Миналата седмица една от най-ярките звезди на обичаната формация Тоника“

...
Миналата седмица една от най-ярките звезди на обичаната формация Тоника“
Коментари Харесай

Трагедия! Нещо ужасняващо сполетя певицата Ева от "Тоника"

Миналата седмица една от най-ярките звезди на обичаната групировка „ Тоника “ – Ева Найденова, отпразнува 70-годишен празник. Личния си празник певицата посрещна в дома си в родния Айтос без фанфари и без огромно празненство. В последните години вдовицата на Гого Найденов е потънала в самотност и единствената ѝ компания са нейните домашни любимци. Неотдавна Ева осиротя напълно, загубвайки своята тежко болна и стара майка, на чиито грижи се бе посветила напълно допреди тя да почине. Единственият наследник на Ева от огромната ѝ обич с Гого – Димитър, пък е бежанец в Англия, където работи от дълго време и се прибира на родна земя прекомерно рядко. Внучката на звездата от „ Тоника “ е гимназистка в Бургас и също няма задоволително време, с цел да навестява постоянно баба си. Певицата споделя, че битието ѝ, въпреки да е сама, не е по никакъв начин леко във финансов проект и тъкмо заради тази причина от тази година е възобновила музикалната си активност и поема участия, с цел да си докарва спомагателни пари. „ Трудно е! 50 години сме били на сцена – толкоз сме дали, а по този начин да ни окрадат, половината ни стаж го няма… Първо беше, че документите се наводнили, след това изгорели… Къде ли не сме работили, само че и нашите пенсии са там, където отидоха и тези на нашите родители, когато ограбиха пенсионния фонд. Нека не престават да желаят комунисти! “, възмущава се Ева.

Тя бе пенсионирана със срамните 200 лв., само че от предходната година получава и 500 лв. спомагателна добавка, която ѝ бе дадена за заслуги от Министерството на културата. Наградата обаче е краткотрайна и ще я подкрепя единствено до края на 2023 година След това Найденова още веднъж ще би трябвало да разчита на сина си, който се труди в чужбина тъкмо с цел да е в помощ на околните си.

70-годишната естрадна звезда към момента не е превъзмогнала загубата на огромната си обич Гого. Догодина се навършват 10 години, откогато артистът си отиде след тежко боледуване и месеци наред вървене по тъгите, без да му бъде сложена точна диагноза. В негова памет за кръглата годишнина от кончината му Ева желала да издаде биографична книга, за която ѝ пособия тяхната другарка и колежка Тони Димитрова, с която са извънредно близки. Солистката от „ Тоника “ признава, че размишлява за гибелта и не се опасява от своя край. Дори неотдавна споделила на сина си, че на погребението ѝ някой ден желала да звучи нейната ария „ Виновна “, която е отдадена на избран интервал от живота ѝ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР