Мина доста време, откакто Мат Деймън влезе в ролята на

...
Мина доста време, откакто Мат Деймън влезе в ролята на
Коментари Харесай

Мат Деймън се завръща в ролята на Джейсън Борн

Мина много време, откогато Мат Деймън влезе в ролята на Джейсън Борн, само че в този момент той ще се завърне. Пол Грийнграс също води договаряния за режисурата на новия филм. Грийнграс е режисьор на три от петте към този момент снимани кино лентата.

Последният път, когато видяхме Мат Деймън като Джейсън Борн, беше във кино лентата от 2016 година, който носи същото име като обичания на всички наемен палач. Пол Грийнграс е режисьор и на този филм, като е режисьор и на " Превъзходството на Борн " и " Ултиматумът на Борн ".

В последното влизане на Мат Деймън беше показано по какъв начин Джейсън Борн най-сетне е оздравял от амнезията си, като живее като махленски войник в Гърция. Той обаче научава за влизането си в програмата " Тредстоун " и за присъединяване на татко си в нея. След това Борн потегля на поход, с цел да разобличи още веднъж Тредстоун, като открива, че се приготвя още по-лоша стратегия, която надминава програмата Блекбриър, употребена върху него.

В момента Мат Деймън има три кино лентата в програмата си, тъй че може да има задоволително време да се завърне в ролята на Джейсън Борн. Следващата му основна роля е в " Опенхаймер ", като той се причислява към просторен актьорски състав, който включва Килиан Мърфи, Робърт Дауни Джуниър, Емили Блънт, Флорънс Пю, Гари Олдман, Рами Малек и други в новия епос на Кристофър Нолан. Ние обаче нямаме самообладание да забележим завръщането на Деймън в ролята на най-хубавия палач в света. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР