Мими Иванова не присъства на опелото на Астор, който напусна

...
Мими Иванова не присъства на опелото на Астор, който напусна
Коментари Харесай

Мими Иванова отрече Астор да е голямата й любов, макар че са имали любовна връзка

Мими Иванова не участва на опелото на Астор, който напусна този свят преди няколко дни. Това бе голяма изненада за хората от гилдията, които знаеха, че известната певица и паметният илюзионист са били доста близки в младостта си. Между двамата е имало любовен разказ, минал след " последната страница " в дългогодишно фамилно другарство.



" Да, с Астор бяхме дружно в избран интервал, само че той не е огромната ми обич. Голямата ми обич е брачният партньор ми Развигор ", призна пред " България Днес " изпълнителката на " 15 лалета ". Естрадната звезда акцентира, че великият маг е останал до последно един от най-близките им хора. Пред " България Днес " тя разкри от какво си е отишъл Астор.

" Последните три години той боледуваше от рак. Криеха обаче от него, с цел да не го плашат ", разкри известната изпълнителка. Тя разпръсна подозренията за някакъв прикрит спор сред нея и Астор, поради който е отсъствала от траурната гала. Причината се оказа банална: летен грипен вирус, който не пощадил и нея.

" Гласът ми е понижен, имам температура. Лощото е, че заразих и Развигор. Той е към този момент в положително положение, само че въпреки всичко поради болестта си не трябва да се излага на вируси ", показа Мими Иванова.

Топ илюзионистът на България обаче не е криел, че девойката от Хисаря е била любовта на живота му . Двамата се срещат, когато Мими е единствено на 19, а към този момент е една от звездите в " Цирк на сцена ", в която е поканен да взе участие и той. Астор съумява да победи десетките ухажори от продукцията и три години двамата с младата певица са неразделни. По негово гледище тя се качва на музикалната сцена. Той упорства, че тя има гений и би трябвало да го развие.

По това време и двамата са при започване на кариерата си и одобряват всеки ангажимент. Разделите посред им стават все по-чести, до момента в който не се стига до точка на любовната история. Не е загадка, че таман Астор среща Мими с Развигор Попов.

 Певицата и брачният партньор й Развигор Попов бяха чести посетители в ресторанта на

Певицата и брачният партньор й Развигор Попов бяха чести посетители в ресторанта на

Мими и Развигор бяха едни от най-редовните гости на ресторанта в Магическия спектакъл на Астор. На юбилейния театър във връзка неговата 60-годишнина Мими бе една от звездите и двамата даже направиха дует. Публиката ги изпрати с овации, без може би да разбере, че триумфът на взаимната им изява е в остарялата обич, а тя " наслойка не хваща ", както гласи националната мъдрост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР