Милиони българи харесваме тази прогноза, спестяваме пари. Ето защо:През първите

...
Милиони българи харесваме тази прогноза, спестяваме пари. Ето защо:През първите
Коментари Харесай

Милиони българи харесваме тази прогноза, спестяваме пари! Дано!

Милиони българи харесваме тази прогноза, спестяваме пари. Ето за какво:

През първите дни от новия месец ще се задържи изсъхнало и с температури, по-високи от нормалните. Най-топло ще бъде в сряда, когато тук-там дневните ще доближават 25°-27°. Ще бъде и слънчево, заран в обособени региони в Източна България и около Дунав - с мъгла.

Във вторник ще е съвсем безшумно, в сряда ще се появи слаб запад-северозападен вятър, който в Дунавската низина ще се усили до сдържан. В четвъртък и петък ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността. Още първия ден вятърът последователно ще отслабне, а втория ще се ориентира от юг-югоизток, ще бъде най-вече слаб.

Дневните температури ще се намалят, само че ще останат по-високи от естествените за началото на ноември. През почивните дни се покачва вероятността за повече облачност, а и за превалявания.

В събота вятърът в по-голямата част от страната ще е към момента с южна съставния елемент, в неделя още веднъж ще се ориентира от запад-северозапад, в Северна и Източна България - до сдържан. Температурите ще се намалят, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР