Милиардерът Джордж Сорос е инвестирал повече от 32 милиарда долара

...
Милиардерът Джордж Сорос е инвестирал повече от 32 милиарда долара
Коментари Харесай

Джордж Сорос е инвестирал повече от 32 милиарда долара в медии

Милиардерът Джордж Сорос е вложил повече от 32 милиарда $ в своите организации и е открил връзки с редица добре известни медийни фигури в Съединени американски щати и чужбина посредством финансиране, което “вдъхновява ” милиони хора с възгледите си.

 

Това твърди отчет на американския Медиен проучвателен център (MRC), представен от “Фокс Нюз ”.

MRC е разпознал минимум 54 видни медийни фигури (сред тях, да вземем за пример, публицисти от водещи организации като Ен Би Си и “Вашингтон Пост ”), свързани с организации, директно финансирани от Сорос.

 

Изследването на организацията идентифицира 253 групи публицисти и деятели в Съединени американски щати и по света, които са получили финансиране от благотворителни организации на Сорос сред 2016 и 2020 година, написа epicenter.bg.

 

Това разрешава на милиардера да “остави несравнима диря в международните медии ”, финансирайки хрумвания като намаляванетона ресурсите за американската полиция и “ЛГБТ фанатизма ” по света, показва отчетът.

" Ако водещите американски медии са финансово свързани с американския милиардер Джордж Сорос, цялата народна власт на Съединени американски щати ще бъде хвърлена на бунището на историята ", сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, разяснявайки проучването.

“За Съединените щати сходно изказване е нуклеарен гърмеж. Ако се потвърди, че водещите американски медии са получавали пари за поправяне на представянето на информация, тогава цялата народна власт в Щатите ще бъде опакована в конституцията им и изхвърлена на боклука. В края на краищата Вашингтон постоянно е упорствал, че “свободата и безпристрастността на медиите са в основата на демократичното устройство на страната ”, написа Захарова в канала си в “Телеграм ”.

 

Fox News твърди, че демократичният милиардер Джордж Сорос е обвързван с някои от най-влиятелните медийни фигури в Съединени американски щати и в чужбина посредством парични средства, които дава на свързани с тях групи.

" Над 32 милиарда $, които левият милиардер Джордж Сорос е налял в своите организации, с цел да популяризира радикалната си стратегия за " отворено общество " във връзка с абортите, марксистката стопанска система, антиамериканизма, обезкървяването на полицията, екологичния екстремизъм и ЛГБТ фанатизма по света, са му донесли дивиденти ", пишат анализаторите от MRC Business Джоузеф Васкес и Даниел Шнайдер.

" Всъщност финансирането му е помогнало да откри връзки с някои от най-известните медийни персони в Съединени американски щати и в чужбина, които оказват помощ за ежедневното индоктриниране на милиони хора с неговите възгледи. MRC Business откри най-малко 54 видни медийни фигури, които са свързани със Сорос посредством връзките си с организации, които той финансира ", не престават Васкес и Шнайдер.

" Сред тях са персони като водещия на " NBC Nightly News " Лестър Холт и изпълнителния редактор на " The Washington Post " Сали Бъзби.

" Тази мрежа от медийни връзки разрешава на Сорос да има доста въздействие върху историите, които медиите отразяват, по какъв начин отразяват тези истории и какви истории не отразяват ", пишат Васкес и Шнайдер.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР