Милен Цветков отдавна е разделен с майката на сина си

...
Милен Цветков отдавна е разделен с майката на сина си
Коментари Харесай

Безработният Милен Цветков стана детегледачка

Милен Цветков от дълго време е разграничен с майката на сина си Ивета, само че това не се е отразило на връзката му с хлапето им. Журналистът се вижда постоянно с 6-годишния Боян, а откогато е незает, срещите им са съвсем ежедневни. Двамата постоянно обикалят дружно столичните паркове, само че вървят взаимно и на други места – по молове, кина и детски театри.

Преди няколко дни Милен и Боян бяха засечени от папараците на " Уикенд " в парка „ Заимов ”. Малчуганът караше велосипед по алеите, а татко му крачеше след него, без да го изпуска от взор. Заради топлото време Цветков и синът му бяха свалили връхните си облекла, като якетата мъкнеше родителят. Дългогодишният тв водещ се набиваше в очите на близките с наперената си походка, само че и с качените към талията килограми. В последните няколко месеца, в които не се е вясвал пред камера, той е наддал много и в този момент коремът и паласките му преливат над колана му.

И преди да бъде уволнен от Нова телевизия Милен отделяше много време за сина си. На млади години маститият водещ не взел участие интензивно в развъждането на щерка си Калина и когато през 2012-а му се родило момченце, редил да си навакса пропуснатото бащинство. Цветков постоянно вземал бебето Боян със себе си на работа и офисът на предаването му „ Часът ” на моменти приличал на ясла. Сътрудниците на водещия били принудени да пишат сюжетите си на фона на детски плач и да следят по какъв начин Милен сменя наакани памперси върху бюрото си.

„ Когато хлапето поотрасна и потегли на забавачница, татко му отново го обгрижваше доста – ходеше да го взима следобяд от градината и след това двамата отиваха да пазарят в супермаркет на ул. „ Янко Сакъзов ”. С годините двамата съумяха да изградят мощна връзка между тях ”, споделя човек от най-близкото приятелско обграждане на Цветков.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР