Милен Радуканов вече три сезона не е водил отбор, след

...
Милен Радуканов вече три сезона не е водил отбор, след
Коментари Харесай

Милен Радуканов: При една добра оферта ще съм отново във футбола

Милен Радуканов към този момент три сезона не е водил тим, откакто за последно бе отпред на Септември, само че загуби баража за влизане в Първа лига с Царско село през лятото на 2020-а. Преди това бе ментор още на ЦСКА (на два пъти), Ботев Пловдив, Славия и Пирин. Както е известно, експертът разшири полето си на развиване и към този момент от година е част от бизнеса с недвижими парцели. Той показа по какъв начин се развива това му начинание, само че бе безапелационен, че не се е отказал от треньорството и изчаква вярната оферта, за се завърне на скамейката.

“Всичко е наред, бизнесът върви чудесно, до момента в който очаквам оферти във футбола. Имах две-три предложения и от Първа, и от Втора лига. Не ги одобрих, тъй като не ме удовлетворяват откъм тактика за развиване и условия, които дават за работа. Но изрично не съм се отказал от футбола и се надявам в скоро време отново да стана треньор, и то на някой от водещите тимове у нас. Това е моята пристрастеност, моето предпочитание. Смятам, че към този момент с насъбраните години минах през много тимове и при една добра оферта ще съм още веднъж във футбола. Но при мен не е непременно ”, съобщи пред “Тема спорт ” Радуканов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР