Милен Дудев и Ерик Искренов са на път да си

...
Милен Дудев и Ерик Искренов са на път да си
Коментари Харесай

Дудев и Искренов са на път да си осигурят нов сблъсък в БФБ е-баскет лигата

Милен Дудев и Ерик Искренов са на път да си обезпечат нов конфликт в БФБ е-баскет лигата. Двамата приключиха надлежно втори и трети в Дивизия 15 в груповата фаза, като мачът сред тях беше един от най-интригуващите в този стадий.

Двамата записаха първи победи във втората фаза на плейофите. С Левски Лукойл младежкият национал Искренов победи Политехника със 112:80 и продължава без загуба в конкуренцията към този момент 18 мача. Дудев пък се пребори със своя Рилски състезател с Шампион 2006 на Филип Берг след 103:93. Берг също бе в завързаната Дивизия 15, като зае второто място.

В Плейоф В се стигна до упования конфликт сред Йордан Минчев от Левски Лукойл и Александър Матушев от Ямбол. Минчев завоюва втори триумф в плейофите с 92:83 против БУБА Баскетбол и приключи серията с 2-1 победи (загуби мач номер 2 със 101:104).

Първа загуба от 18 мача записа националът на България от отбора до 16-годишна възраст Цветомир Бонев. Талантът от Черно море Тича отстъпи пред отбор на почитател на Левски Лукойл със 118:129. В долната част на схемата пък с интерес се чака конфликт сред други двама професионални баскетболисти - Ясен Милов от Спортни гении, играещ с А1 Академик (София) и Даниел Запрянов от Славия. До тази фаза се добраха и Марин Маринов от Балкан, Димитър Генов от ЦСКА, Мартин Маринов от Спартак (Плевен), Георги Адирков от Рилски спортист-2 и претърпелият интервенция на рамото черногорски център на Балкан Михайло Секулович.

Вече на победа от Финал в Плейоф F е юношеският национал Дамян Минков. При още един триумф над Атлетик русенецът, който играе с А1 Академик (София) ще се изправи против Александър Гавалюгов от Балкан. Гардът на " зелените " се разправи със Стоян Кайнаров от Шампион 2006 с 2-0 победи и към този момент чака своя противник. На една победа от край в Плейофната си серия е и Костадин Лазаров от Ямбол.

Най-интересните конфликти от плейофите по традиция остават в ефира на ТВ1. Днес специфичен посетител в студиото от 18:40 чса ще бъде Валентин Михов - някогашен президент на Българския футболен съюз и Професионалната футболна лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР