Милен Белчев - кмет на Община Баните - почина в

...
Милен Белчев - кмет на Община Баните - почина в
Коментари Харесай

От COVID-19 почина кметът на Баните

Милен Белчев - кмет на Община Баните - умря в смолянската болница след лекуване от ковид, съобщи Dir.bg. 63-годишният Белчев се е лекувал от към една седмица в болничното заведение. Преди дни обаче положението му се влошило и той е бил изместен в Отделението за упойка и интензивно лекуване (ОАИЛ), където е бил интубиран.

Белчев бе кмет за втори мандат на родопската община от ГЕРБ. Бил е три мандата общински консултант.

" Изказвам съболезнованията си на фамилията и околните на Милен Белчев - кмет на община Баните. Скърбя за загубата на един огромен другар, предан на работата си кмет и на първо място добър човек! Мир и покой на душата му! ", написа в профила си във Facebook ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова.

В края на октомври в МБАЛ-Смолян след затруднения от Covid-19 умря и братът близнак на Милен - Невен Белчев, който бе кмет на родното си село Оряховец в продължение на 22 години.

През почивните дни новите случаи на COVID-19 в Смолянска област са 45, а 8 души са умряли - по четирима мъже и дами на възраст от 45 до 81 година По двама са от общините Баните, Чепеларе и Рудозем, по един от общините Доспат и Борино.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР