Милан 1 : 0 Лудогорец 32′ Разградчани се опитват да

...
Милан 1 : 0 Лудогорец 32′ Разградчани се опитват да
Коментари Харесай

Милан - Лудогорец 1:0, Борини откри резултата


Милан

1: 0

Лудогорец
 32′
Разградчани се пробват да основат някакво напрежение пред вратата на Милан, само че досега футболистите на Херо са безсилни в опитите си да стигнат до голово състояние.
27′
Сисиньо откри Марселиньо с центриране отдясно, само че нападателят на Лудогорец не откри очертанията на вратата от точката на дузпата.
21′
ГОООЛЛЛЛ ЗА МИЛАН! Борини открива резултата, откакто Кутроне проби по левия фланг и пусна паралелен пас към далечната греда - 1:0!
12′
Грешка в отбраната на Лудогорец разреши на Андре Силва да стреля мощно от дъгата пред наказателното поле, само че Броун съумя да избави!
8′
Кутроне падна в наказателното поле след единоборство със Сисиньо, само че съдията вярно не отсъди дузпа.
5′
Противно на упованията Лудогорец е по-дейният тим в първите минути, в които играта се развива в половината на домакините.
3′
Шверчок е изведен самичък против вратаря, само че полякът се оказа в състояние на засада.
2′
Първа офанзива за разградчани, при която Шверчок стреля фронтално отвън наказателното поле, само че топката мина над вратата.
1′
Начало на мача!
Състав 90. А. Донарума 1. Броун 9. А. Силва 4. Сисиньо 11. Борини 5. Терзиев 13. Романьоли 6. Натанаел 17. Сапата 12. Анисе 18. Монтоливо 30. Моци 20. Абате 44. Горалски 63. Кутроне 70. Шверчок 68. Родригес 84. Марселиньо 73. Локатели 88. Вандерсон 79. Кеси 93. Мисиджан Треньор Дженаро Гатузо Димитър Димитров Резерви 99. Д. Донарума 33. 4. Маури 2. Форстър 5. Бонавентура 10. Кампаняро 7. Калинич 18. Дяков 10. Чалханоглу 32. Пластун 19. Бонучи 92. Лукоки 21. Билия 98. Ковачев
Лудогорец гостува на Милан, а единствено знамение на чудесата може да направи по този начин, че разградчани да се класират в идната фаза на Лига Европа. Българският първенец позволи проваляне с 0:3 в първия мач вкъщи, и в общи линии реваншът наподобява протоколен.

Затова и Дженаро Гатузо разгласи дипломатично, че ще заложи на футболисти, които получават по-рядко късмет за изява, макар че експертът акцентира, че се надява на нов триумф и в Милано. Размествания в състава на " росонерите " обаче ще има сигурно.

В този на Лудогорец също е допустимо да има промени, най-много в нападателен проект. Херо до последно се чуди на кого всред Мисиджан и Лукоки да се довери на фланга. В отбрана също може да се стигне до ротации.

Димитър Димитров разгласи, че желае " орлите " да излязат с достолепие от конфликта, а дали това ще стане ще разберем тъкмо в среднощ.

 Мач на достойнството за Лудогорец на
Мач на достойнството за Лудогорец на " Сан Сиро "

" Орлите " гостуват на Милан довечера от 22:05 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР