Мила Пашкулева, либерото на женския национален отбор по волейбол, даде

...
Мила Пашкулева, либерото на женския национален отбор по волейбол, даде
Коментари Харесай

Мила Пашкулева: Трябва да сме по-уверени и спокойни

Мила Пашкулева, либерото на женския народен тим по волейбол, даде изявление пред формалния уебсайт на БФ Волейбол ден преди началото на втория шампионат от Лигата на нациите. В сряда българките се изправят против настоящия първенец Италия.

" Чувствам се доста разчувствана. Така е и с целия тим. Очаквам да се представим добре. Всичко зависи по какъв начин ще осъществим нашите тактически задания, които треньорът Лоренцо Мичели ни сложи. Надявам се да се забавляваме от играта, тъй като това е в основата на всичко. Всички знаят, че сме много млад тим тази година. Имахме малко време за тренировки дружно. Но се оправяме и съумяваме да се сработим. Ще създадем, каквото зависи от нас, с цел да излезем с победи ", съобщи Пашкулева.

Тя приказва за неотдавна предишните мачове от шампионата.

" Много ме е гняв за дуелите против Доминиканска република и Германия, които можехме да спечелим. Малко не ни доближи. Противниците имаха опитни състезателки и това им оказа помощ да се оправят в решителните моменти. Трябва да сме по-уверени и по-спокойни. Това ще ни помогне доста. Има такова (напрежение). Искаме да останем в Лигата на нациите. Ще създадем всичко, с цел да го реализираме. Колективът е доста добре. Разбираме се, както в залата, по този начин и отвън нея. Всеки се усеща чудесно в тима. Това доста ни оказва помощ ", сподели още Мила Пашкулева.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР