Микел Артета, мениджър на Арсенал, е изненадан от случилото се

...
Микел Артета, мениджър на Арсенал, е изненадан от случилото се
Коментари Харесай

Артета, Клоп и Тен Хаг шокирани от уволнението на Тухел

Микел Артета, управител на Арсенал, е сюрпризиран от случилото се с сътрудника му Томас Тухел, който беше освободен от Челси поради недоброто начало на сезона за " сините ".

Германецът бе уволнен в сряда след провалянето с 0:1 от Динамо (Загреб) в Шампионската лига, а през днешния ден вместо него бе назначен Греъм Потър.

" Разбрахме тъкмо преди началото на тренировката. Никога не е прелестно да видиш да се случва сходно нещо с сътрудник, само че всички сме наясно какви са изискванията във футбола. Новината бе неприятна и му искам триумф в бъдеще ", съобщи Артета.

Ерик загар Хаг от Манчестър Юнайтед също съобщи, че съжалява за Тухел, който завоюва Шампионската лига с Челси в първия си сезон отпред на тима.

Юрген Клоп от Ливърпул пък сподели, че притежателите на " алените " демонстрират самообладание, макар слабото начало на тима.

" Собствениците са разнообразни типове. Нашите са спокойни и чакат от мен да разреша обстановката. Не са безусловно уверени, че някой различен ще го направи по-бързо. Когато си трансформират мнението, ще ми кажат ", твърди мениджърът на Ливърпул.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР