Съпротивата срещу розовата диктатура на клуба на веселите момчета от

...
Съпротивата срещу розовата диктатура на клуба на веселите момчета от
Коментари Харесай

Втори районен кмет се обяви против розовата диктатура от СС

Съпротивата против розовата тирания на клуба на радостните момчета от Секретен сътрудник, които се пробват да трансфорат центъра на София в денонощен прайд, стартира да става световна.

Втори областен кмет, освен това от " почтените " се разгласи срещу безумието на Бонев и сие. Таксиметрови водачи, хора в затруднено състояние с отнети паркоместа, жители с нарушени права, водачи на рейсове, даже съда е срещу ината на Терзиевата тайфа.

Обаче розовите си упорстват за своето - по три велоалеи на бул., тротинетка за всеки пенсионер и всенародна наслада, че момчета с нежна същина си вършат каквото си желаят в един хилядолетен град.

Да, но не.

Всичко това ще свърши с омитането на плявата в Следствен отдел към окръжна прокуратура, която за малко да обърне и държавната каруца, която сега разрушава всеки град, където се разпореждат гримираните момчурляци с мил шоутата и нулевата експертиза. И по-късно някои хора ще могат единствено да прелитат с тротинетките из центъра, с цел да не ги спрат и набият, както заслужават.

Да си знаете.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР