Михаела Михова донесе първа титла при жените за отбора на

...
Михаела Михова донесе първа титла при жените за отбора на
Коментари Харесай

Титла и три бронза за СК Станка Златева от домакинския Държавен шампионат по борба

Михаела Михова донесе първа купа при дамите за тима на Семеен кодекс „ Михо Дуков “(Шивачево) от Държавния персонален шампионат по битка в Сливен.
В категория до 53 кг тя записа три победи с туш под наставничеството на трикратния европейски първенец и сребърен олимпийски медалист Михо Дуков.

За призовите места на шампионата спориха близо 70 състезателки от 25 клуба. От шампионата отсъстваха националките Миглена Селишка (50) и Мария Оряшкова (76), които лекуват контузии.

Домакините се поздравиха с купа и три бронзови оценки. Възпитаничите на титулуваната Станка Златева взеха злато в категория до кат. 50 кг посредством Емине Осман и бронз в кат.57 кг посредством Несрин Сюлейманова, в кат. 59 кг - Галина Стоянова и в кат. 65 кг - Мима Танева.

От националкитеТайбе Юсеин и Биляна Дудова бяха над всички на Държавния шампионат и получиха специфичните призове, надлежно занай-технична и за най-резултатна състезателка.

Сливен бе хазаин на шампионата по битка в три дни като се дефинираха първенците и медалистите, както за дамите,така и за мъжете в двата стила.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР