Михаела Маринова сподели, че участието ѝ в музикалното предаване Маскираният

...
Михаела Маринова сподели, че участието ѝ в музикалното предаване Маскираният
Коментари Харесай

Михаела Маринова: Има трудности през цялото време, такава е играта

Михаела Маринова показа, че присъединяване ѝ в музикалното предаване " Маскираният артист ", е едно от сериозните предизвикатества, с които се е сблъсквала в кариерата си до този миг.

Нейният костюм на гарван несъмнено бе впечатляващ, както и всички други, само че нежната Михаела показа, че дегизировката ѝ тежала цели 30 кг.

" Гарванът тежеше 30 кг, само че това ми разреши да му изградя лична еднаквост - с леко прегърбената и замръзнала поза ", изясни изпълнителката на " Стъпка напред " в " Здравей, България ".

Виж още:

Талантливата певица е безапелационна, че при срещата си с костюма е усетила влюбване от пръв взор. Михаела се показа на изключтелно равнище, тъкмо поради това тя завоюва сезон 1 на обичаното предаване.

Тя споделя, че е приела да влезе в това предизвикателство изцяло. Отдала се е на 100 %.

" Има компликации от самото начало, такава е играта, само че в никакъв случай не съм падала духом. Песните, които подбирах, са такива, които не съм пяла преди пред аудитория и не съм си и представяла, че ще имам мотив да го направя ", изясни още тя.

Виж още:

Маринова призна, че е имала шанса да работи по първия си независим албум във времето, в което е взела участие и в " Маскираният артист ". Това й давало опцията да има правдиво оправдание пред своите близки, които до последно не знаели сигурно, че точно тя се крие зад Гарвана.

Междувременно на 9 октомври на концерт в София Михаела ще показа дебюдтния си албум. Тя чака с голямо неспокойствие това събитие. Повече научете във видеото горе.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР