Михаел Шумахер е скрит от света след ски инцидента на

...
Михаел Шумахер е скрит от света след ски инцидента на
Коментари Харесай

Снимаха тайно Шумахер в дома му, искат по 1 милион паунда за кадър

Михаел Шумахер е прикрит от света след ски случая на 29 декември 2013 година, след който легендата е в доста тежко и почти вегетативно положение.

До бившия пилот достъп има доста стеснен кръг от хора - фамилията му и медици. Един от доверените хора обаче е решил да припечели съществени пари от това. При една от последните визити той прави скрито фотоси на Шуми, които да разкрият какво съставлява сега положението на водача.

След това офертира медиите да им продаде фрагментите против 1 милиона паунда за всеки. Таблоидите се свързват със брачната половинка на Шуми - Корина, с цел да я попитат дали в действителност има такива фотоси и дали са достоверни.

Тя на собствен ред пък незабавно сезира съда и си издейства експресно решение, по силата на което се не разрешава разпространяването на въпросните фрагменти. Корина също по този начин се пробва да разбере кой е създател на фотосите, които очевидно са напълно същински.

Прокуратурата в немския град Офенбург удостоверява, че е прегледано дело по случай, в който незнаен човек е направил секрети фотоси на Михаел Шумахер и е опитал да ги продаде за извънредно огромни суми. Пред съда огромна европейска медийна компания също е признала, че е получила оферта за фотосите, само че в никакъв случай не е виждала доказателства за тяхното битие.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР