Миглена Каканашва шокира последователите й в социалните мрежи със супер

...
Миглена Каканашва шокира последователите й в социалните мрежи със супер
Коментари Харесай

Мегз се разсъблече и направи скандално признание за Андреа! СНИМКА 18+

Миглена Каканашва шокира почитателите й в обществените мрежи със супер необичайно самопризнание. Дизайнерката разгласява своя полугола фотография и показа много забавни неща за това какво е правила когато е била ма едвам 16 години.

Освен това Мегз намеси и певицата Андреа и съветската инстаграм звезда Алена Шинкова.

Ето какво написа Каканапева (публикуваме думите й без редакторска намеса):

Много крепко в съзнанието ми са се запечатали две случки по отношение на метода, по който наподобявам.

Първата е по какъв начин съм на 16 - може би - и виждам фотография на Андреа (казвам го с цялото си положително възприятие и разясня интервала 2005-2007). На фотографията тя се е облегнала на нещо като гардеробна маса и се гледа в огледало. Красива, руса, съвършена.

По това време аз съм 16 годишно девойче от Раковски, което живее на общежитие в Пловдив и приближавам към 20 пъти фотографията, чудейки се по какъв начин е допустимо да е толкоз идеална. И за какво аз като се фотографирам макар, че съм слабичка и имам сякаш хубаво тяло в никакъв случай просто не ми се получава по този начин.

Бях си икономисала за едно цифрово фотоапаратче - тогава това си беше хит- и се пробвах да се фотографирам сама. 200 пъти позирах в разнообразни стойки и един път даже не бях и 1/10та толкоз хубава.

Втората - познайте какво беше първото нещо, което направих като започнах малко да изкарвам пари. Отидох и се наблъсках с филъри в лицето.

Спомням си по какъв начин изкарах фотография на Алена Шинкова (супер известна съветска инстаграмърка) и споделих на лекарката - “моля те желая да наподобявам ей така”.

Трябваха ми години, с цел да се трансформира самата аз в една от известните дами в България, с цел да осъзная какъв брой малоумен е този блян към съвършеното.

Трябваше ми доста работа върху себеоценката ми, с цел да допускам, че мога да бъда и давам образец за освен това от подправено съвършенство.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР