МиГ-29 не са бъдещето на българските ВВС, но засега са

...
МиГ-29 не са бъдещето на българските ВВС, но засега са
Коментари Харесай

МиГ-29 и Су-25 са нужни за отбраната, поне докато се купят нови

МиГ-29 не са бъдещето на българските Военновъздушни сили, само че към този момент са ни нужни , а Су-25 са потвърдени самолети , само че можем да разчитаме на тях още малко известно време, разяснява пред Българска национална телевизия ръководителят на комисията по защита към Народно събрание и някогашен пълководец на Военновъздушни сили Константин Попов.

Българската войска е дирек на държавността, характерност на страната, в случай че нямаш постоянна войска, се повдига въпросът каква ти е страната . Надявам се, че до 2-3 години ще имаме първите самолети, българските водачи го заслужават , а България има потребност от модерна войска, въпреки да сме я не запомнили и да е останало на назад във времето, заради други проблеми.

Попов изясни, че с поддръжката на изтребителите на въоръжение, задачата е да се обезпечи бойна дарба сега, до закупуването на нови . Ремонтът на бойните изтребители МиГ-29 би трябвало да се прави с изискването, че модернизацията на авиацията ще се извърши. Попов не пожела да дефинира, кой е най-хубавият изтребител от препоръчаните за модернизирането на Военновъздушни сили.

 Министерски съвет утвърди плановете за ремонт на самолетите МиГ-29 и Су-25
Министерски съвет утвърди плановете за ремонт на самолетите МиГ-29 и Су-25

Предоставят се до 81 294 416 млн. лева без Данък добавена стойност за МиГ-29 и до 99 012 000 лева с Данък добавена стойност за Су-25

" Бюджетът за защита за 2019 година е рекордно огромен и е разпределен вярно . Има растеж на 10% на заплатите в бранша, като за две години нарастването е 20%. Бюджетът разрешава вложения в бранша и дейно обмисляне на средствата ", добави той.

Във връзка с настояването на " Авионамс " да поддържа щурмовиците Су-25 , Попов добави, че би трябвало да се употребяват всички качества на българската военна промишленост, само че и тя би трябвало да постави старания да взе участие.

Във връзка с разполагането на С-400 в Крим , Попов изясни, че е обикновено да се разполага Противовъздушна отбрана, само че това постоянно винаги значи да сме нащрек, тъй като превъоръжаването на такова малко пространство буди паника .

 ВМЗ Сопот създава дронове с Израел
ВМЗ Сопот създава дронове с Израел

Израелската компания е световен водач с над 70 клиента по целия свят и НАТО
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР