Миден уикенд ще се вихри от 9 до 11 юни

...
Миден уикенд ще се вихри от 9 до 11 юни
Коментари Харесай

Миден уикенд ще се вихри на Св. Анастасия този уикенд

Миден уикенд ще се вихри от 9 до 11 юни на остров Света Анастасия и в туристическия комплекс " Ченгене скеле ” край Рибарското населено място. Тази година в самодейността се включват и бургаски заведения.

Мидените дни са част от поредицата тематични уикенди, които община Бургас предлага през летния сезон до късната есен.

Остров Св. Анастасия е една от дестинациите, където ще има забавни събития. През последните години той се оформи като минифестивална зона посред морето. Този сезон там ще се изявяват " Мери Бойс Бенд ”, " Диана Експрес ”, Графа, " Остава ”, Deep Zone Project.

Фестивалът Solar Island се завръща с поредност от среднощни островни празненства, а феновете на класиката ще могат да се насладят на два концерта на Бургаската опера с присъединяване на Орлин Павлов и Орлин Горанов.

От Бургаския спектакъл също избраха Света Анастасия, с цел да показват едни от най-хитовите си постановки, поетичната общественост на Бургас пък ще провежда тематични круизи. " Биле фест ” ще събере фенове от 23 до 25 юни.

Освен уикенди, наситени с музика, танци и занимания, за първи път в Бургас се провежда и Седмица на цифровите номади Remotion Fest Burgas. Очаква се в дните сред 21 и 25 юни в морския град да дойдат IT спецове от целия свят, които като се изключи че ще разпускат край морския бряг, ще обменят и скъп опит в цифровата сфера.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР