Microsoft обяви в своя официален блог появата на новата функционалност

...
Microsoft обяви в своя официален блог появата на новата функционалност
Коментари Харесай

В Skype се появи режимът Content Creators за запис на видеочата

Microsoft разгласи в своя формален блог появяването на новата функционалност Content Creators за Skype, предопределена за влогъри и стриймъри, само че може да се употребява от безусловно всички, искащи да създадат видеозапис на своя видеочат.
По принцип, Content Creators е система за запис и стриймване на видеоразговорите в Skype. Към сегашен ден, този режим е в положение на прелиминарен обзор за операционните системи Windows и Mac.

С помощта на Content Creators потребителите могат да записват и стриймват видеообажданията благодарение на NDI съвместимия програмен продукт, като да вземем за пример Wirecast, Xsplit или Vmix. Не се постанова инсталирането на спомагателен програмен продукт, тъй като Skype автоматизирано записва видео потока за всички участници, само че и по избор може да записва диалога единствено на обособени участници в общата сесия. След записа, видеото може да се импортира в приложение за редакция. Например в Adobe Premier Pro или Adobe Audition. Потребителите имат опция да персонализират външния тип на транслацията.

Skype for Content Creators се чака да излезе това лято за Windows и Mac. Възможността за запис на видео сесиите и се смята за интегрирана в самото приложение потребна функционалност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР