МГЕРБ - Враца с подкрепата на кмета Калин Каменов, народния

...
МГЕРБ - Враца с подкрепата на кмета Калин Каменов, народния
Коментари Харесай

МГЕРБ-Враца подариха ново място за отдих на града

МГЕРБ - Враца с поддръжката на кмета Калин Каменов, народния представител Мартин Харизанов, МГЕРБ-София и младежи от Враца подариха и засадиха 16 кашпи с розови дръвчета, и сложиха 8 люлки на „ квадратчето “ към алеите на Спортен комплекс „ Христо Ботев “ във Враца, в продължение на младежката самодейност „ Да създадем Враца още по-добър град за живеене “.

„ Желанието ни е с всеки минал ден Враца да става все по-красив, спретнат и зелен град. Поради тази причина, дружно с кмета Калин Каменов и МГЕРБ – Враца сме насочили част от нашите общи начинания точно към облагородяването и залесяването на Враца “, сподели депутатът Мартин Харизанов.

„ Участието ни във всички начинания на МГЕРБ- Враца е съпричастност към развиването на града и селата. Ние младежите имаме мощен капацитет и интензивно работим за обитаемоте места, в които сме избрали да останем, да създадем фамилиите си и да живеем “, съобщи Владимир Миленков.

„ Тази самодейност започнахме още напролет със засаждането на 20 японски вишни, обезпечени от нас. С нея дадохме старт на смяната на площадчето, което е желано място за почивка и срещи с другари на всички генерации. Както кметът Калин Каменов разгласи още при започване на самодейността ни, Общината подмени настилката и чешмичката, сложи и нови осветителни тела. За сигурността на жителите и гостите на Враца следва да бъде инсталирано и видеонаблюдение, което е обезпечено със средства на членовете на МГЕРБ. С това дадохме образец на младежите и с наслада мога да оповестя, че имаше и такива, които се причислиха към нас и се включиха интензивно в облагородяването на площада “, сподели Моника Пламенова Ангелова.

„ Радвам се, че имах опцията да вземам участие интензивно в тази самодейност, тъй като Враца е прелестен град и от нас – неговите стопани, зависи той да става все по-подреден и още по-добър за живеене “, показа Димитър Стоманярски.

„ Сигурен съм, че всеки идващ път ще ставаме от ден на ден, тъй като всеки един от нас обича Враца “, сподели Мартин Руменов.

От МГЕРБ са безапелационни, че ще продължат с самодейността „ Да създадем Враца още по-добър град за живеене “. 

Те чакат предложенията на врачани и живущите в обитаемоте места на общината, с цел да може  с опита и наличието си в общинския съвет, както и кметствата по места, да бъдат в интерес на обществото, за което са призвани и определени да работят.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР