Метаданните с уникален код показват съставителите - Лена Бориславова и

...
Метаданните с уникален код показват съставителите - Лена Бориславова и
Коментари Харесай

Асен Йорданов, Биволъ: Метаданни разкриват, че Бориславова и Минчев са фалшифицирали подписи

Метаданните с неповторим код демонстрират съставителите - Лена Бориславова и Никола Минчев. Излизат точния час, минута и дата, както и данните на принтер, с който са обработени документите, сподели проверяващият публицист Асен Йорданов.

Кирил Петков е излязъл от сдружението с подправени документи, добави журналистът.

Журналистическо следствие на уеб страницата „ Бивол “ твърди, че Лена Бориславова от Политическа партия „ Продължаваме промяната “ е фалшифицирала подписи и документи.

Според изнесените данни това се е случило през 2021 година, когато Кирил Петков би трябвало да стане министър на стопанската система в длъжностен кабинет, само че към момента е член на Управителния съвет на неправителствена организация.

" Извадихме документи, които са с подправени подписи. Те са входирани с електронния автограф на Лена Бориславова. Бях учуден, когато видях, че пълномощното е за Лена Бориславова, с моето име и с моя изкопиран автограф ", съобщи пред бТВ Атанас Русев от сдружението на " Да запазим Корал ".

Никога не сме говорили по кое време и по какъв начин Кирил Петков ще напусне " Да запазим Корал ", сподели Русев.

Първо Лена Бориславова не я познавам, не съм приказвал с нея в персонално качество или по телефона. Бях сюрпризиран, че тя си е извадила пълномощие от мое име, с цел да се разпорежда с моето сдружение, добави той.

Според двамата сигналът до прокуратурата е от преди 10 месеца. И Кирил Петков, и Лена Бориславова не са били разпитани още по случая.

Русев разкри, че някогашният народен представител Александър Дунчев е бил застрашен с револвер от НСО, до момента в който е бил на среща с Петков и Бориславова по тематика за горите.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР