МестоположениеПетзвездният Гранд Хотел София се намира в самия център на

...
МестоположениеПетзвездният Гранд Хотел София се намира в самия център на
Коментари Харесай

"Гранд Хотел София" - предпочитан избор за конферентни събития

Местоположение

Петзвездният " Гранд Хотел София " се намира в самия център на столицата, в непосредствена непосредственост до градската градина и Народния спектакъл " Иван Вазов " и единствено на метри разстояние от метростанция " Сердика ". Това е и най-комуникативното място до главните туристически забележителности, пешеходната зона на града, както и административните, финансовите и комерсиалните институции.



Настаняване

Още от откриването му през 2004 година хотелът се е трансформирал в обичано място на огромен брой световноизвестни кино звезди, музиканти и спортисти. " Гранд Хотел София " предлага 105 извънредно просторни стаи с повърхност над 50 кв.м, елегантно обзаведени и предлагащи жанр и комфорт на петзвездно равнище. На разположение на гостите са също по този начин 17 жилището, от които 2 президентски и 3 панорамни жилището с просторна тераса, които оферират впечатляваща панорама над София.



Конферентни услуги

Хотелът е и желан избор при организирането на конферентни събития на най-високо равнище, коктейли и тържества. Конгресният център на " Гранд Хотел София " предлага пет конферентни зали с потенциал от 10 до 180 места според от вида нареждане на залата. Всички конферентни зали са елегантно обзаведени, съвременно оборудвани, с дневна светлина и отваряеми прозорци. Зала " Триадица " разполага с открита тераса и дава опция за осъществяване на приеми, коктейли, публични вечери и сватбени тържества в приятна конюнктура. През топлите месеци градината на хотела предлага опция за осъществяване на огромни тържества и коктейли навън.



Отличните условия за образуване на срещи и мероприятия в " Гранд Хотел София " се допълват от обичайно гостолюбие, безупречно обслужване и съвременно техническо съоръжение. Можете да се доверите на професионални консултанти за организацията, а вие да се фокусирате върху триумфа на вашето събитие.

За контакти:
София, ул. " Гурко " 1,
тел: +359 811 0 900/77

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР