Местните власти във Франция в момента разследват френското подразделение на

...
Местните власти във Франция в момента разследват френското подразделение на
Коментари Харесай

Франция разследва Binance за пране на пари

Местните управляващи във Франция сега проверяват френското поделение на Binance за хипотетично даване на услуги в бранша на цифровите активи по " противозаконен " метод и присъединяване в " дейности, свързани с пране на пари при усложнени условия ".

Местните управляващи сега проверяват френското поделение на Binance за хипотетично “ ” даване на услуги в бранша на цифровите активи и за дейности, свързани с пране на пари при усложнени условия.

Прокуратурата в Париж удостовери, че следствието е обвързвано с активността на Binance като снабдител на услуги за цифрови активи.

Компанията е обвинена, че до 2022 година е работила отвън правната рамка, насочвайки се към френски клиенти посредством локалното си поделение.

Разследването е предадено на SEJF, държавното звено за битка с финансовите закононарушения, а събраните доказателства ще бъдат подложени на спомагателен разбор.

Наскоро Binance разгласи излизането си от Нидерландия и подаде заявление за преустановяване на регистрацията си в кипърския регулатор на скъпи бумаги.

През 2022 година компанията получи регулаторно утвърждение от френския пазарен регулатор и изрази уговорката си към растежа на френската крипто екосистема.

Binance съобщи съдействието си с регулаторите и правоприлагащите органи, като акцентира спазването на законите и сигурното култивиране на информацията за потребителите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР