Местните жители в Ено, Лондон разказаха за ужаса си след

...
Местните жители в Ено, Лондон разказаха за ужаса си след
Коментари Харесай

„Убиецът“ на Ено изкрещя „вярваш ли в Бог?“, след като „наръга момчето до смърт с меч“

Местните поданици в Ено, Лондон описаха за ужаса си след днешното смъртоносно вилнение на фанатик с меч, който разруши ранното утринно крайградско успокоение.

14-годишно момче беше убито на път за учебно заведение, а други четирима, в това число двама служители на реда, бяха ранени при ужасяващата офанзива и откарани в болница с прободни рани. Появи се трагично видео на героична полицайка, която постави завършек на хаосът, като удари хипотетичния палач за повторно, преди няколко сътрудници да се натрупат върху него.

Други фрагменти също го демонстрираха облечен в жълт пуловер с качулка, размахващ трифутовото дълго оръжие и преследван през градини от чиновници, в това число един, който извика: „ Заключете вратите си “. Един комшия, който пожела да остане неизвестен, твърди, че бандитът с мечове е блъснал сив директен микробус в къща, преди да вилнее.

Докато се отдаваше респект на почтената жертва на ученика, той сподели: „ След това чух доста писъци и се оказа, че един човек, който беше отишъл да види дали мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР