Местни лодкари са видели как Boeing-737 MAX 8 се разбива

...
Местни лодкари са видели как Boeing-737 MAX 8 се разбива
Коментари Харесай

Ужасът с Boeing-737 MAX 8: Има очевидци на рухването на лайнера със 188 души на борда, местни лодкари са видели как...

Местни лодкари са видели по какъв начин Boeing-737 MAX 8 се разрушава в морето. Водолази се готвят да се гмурнат в региона на мястото на злополуката на падналия Boeing-737 MAX 8. От корпорацията на Boeing оповестиха подготвеност да дават техническа помощ при следствието на случая.

Припомняме, че по-рано стана ясно, че пътнически самолет на индонезийската авиокомпания " Лайън еър ", летящ от Джакарта до град Пангкал Пинанг на остров Суматра, се е разбил в морето след излитането от международното летище на Джакарта.



Няма информация за оцелели пътници.

Самолетът вероятно е потънал на около 35 метра дълбочина. Машината е била нова и е била в експлоатация от август, а двамата пилоти имат общо 11 000 летателни часа, съобщиха от „ Лайън еър”. Открити са отломки, сред които седалки, телефони, спасителни жилетки.



Все още са неясни причините за катастрофата.



В самолета е имало 188 души - 178 възрастни пътници, едно дете, две бебета, двама пилоти и петчленен кабинен екипаж, каза представител на гражданската авиация.



Стана ясно, че екипажът е искал да се върне на летището малко след излитането на самолета. Веднага след това той се е загубил от радарите. Разбил се е 13 минути след излитането си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР