Месецът за вас ще бъде нестабилен и непредсказуем. Има известен

...
Месецът за вас ще бъде нестабилен и непредсказуем. Има известен
Коментари Харесай

Априлски тароскоп за зодия Скорпион

Месецът за вас ще бъде неустойчив и непредсказуем. Има прочут безпорядък и неустановеност в живота ви сега, само че има и голям капацитет. 

Опитвате се да се борите с провокации на няколко фронта. Поели сте прекомерно доста задължения. Имате повече хъс и упоритост, в сравнение с сила и това води до липса на естетика и баланс в живота ви. Впрегнете напъните си в създаване на ново начало. С малко повече мисъл и креативна сила, задачите ви могат да бъдат реализирани.

Имате всички нужни качества и умения, с цел да постигате триумфи в живота си. Ключът към по-големи резултати е в вярната им композиция и еластичност по отношение на другите обстановки и благоприятни условия. Имате потребност от повече дисциплинираност и фокус. 
Скорпиони, би трябвало ви отмора
Внимавайте да не попаднете в клопката на илюзия или самозаблуда. Бъдете чисти в мислите и дейностите си през този месец, тъй като всяка сила, която изпратим към Вселената, се връща като бумеранг назад.

Колкото и да ви се желае да продължите със дилемите, с които сте се захванали, ви би трябвало отмора. Освен от напрежението на работното място, напрежението ви се усилва от всички взаимни отстъпки със себе си, които се е налагало да вършиме и са се натрупали до момента. Важно е да си дадете време и отдалеченост за възобновяване, с цел да не влезете в положение на „ бърнаут “. 

Загубили сте самочувствието и увереността си. Волята ви е сложена на тест от хора или събития и не можете да извършите упоритостите си през този месец. Трябва да бъдете по-гъвкави и да измененията метода, с който преследвате задачите си. Използвайте други средства и помислете добре дали това е верният път за вас. 

Причината за част от проблемите ви през април ще е липса на деловитост и положително ръководство на финансите ви. Не се фокусирайте прекалено върху материални притежания и скъпи глезотийки, с цел да не съжалявате след това. Сведете безразсъдното харчене до най-малко.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР