Месец след стартирането на платформата за предложения на Българско лято,

...
Месец след стартирането на платформата за предложения на Българско лято,
Коментари Харесай

Сваляне на имунитета на политиците, преразглеждане на концесиите, лична наказателна отговорност за депутатите

Месец след стартирането на платформата за оферти на " Българско лято ", системата за директна народна власт, препоръчана от партията към този момент дава резултат.

Стотици жители споделят своите хрумвания, като близо 90 от тях (тези с най-голям вот) бяха разисквани от специалистите от Националния съвет и включени като точки в политическата стратегия на партията с №14.

Политиците да са без имунитет, а народните представители да носят и наказателна отговорност за дейностите и бездействията си са две от най-често срещаните оферти на жителите.

 фотоси: Политическа партия БНО

По този метод, групировката към този момент на процедура вкара директната народна власт и всеки жител има опция да взе участие в бъдещото ръководство на страната. Концепцията към този момент наподобява все по-близо и напълно действителна. Въпреки нежеланието на социолозите да отчетат някакъв % поддръжка за претендентите с №14 в бюлетината, самостоятелни анкети и изследвания демонстрират, че е много евентуално те да вземат участие още в идващото Народно заседание.

Други оферти, намерили място в програмата включват премахнето на фигурата на основния прокурор и приоритизиране на бързата цифровизация на държавните институции, в това число в опазването на здравето. Ще се залага и на съществени административни облекчения за бизнеса и жителите. Вече оповестената заверка на здравната марихуана, също потегля от оферти на жители. Такъв е и препоръчаният 5-годишен мораториум върху износа на сурова необработена дървесина.

Освен че " Българско лято " към този момент ползва на процедура директната народна власт, от партията заявиха, че и отсега нататък ще се допитват до жителите по всички значими въпроси. На референдуми народът ще взема решение и проблеми, които касаят всички и по които има разделяне в обществото.

Можете да извършите и вашето предложение за бъдещото развиване и ръководство на България в платформата

*Агитационен материал на " Политическа партия Българско национално обединяване - БНО "

*Купуването и продаването на гласове е закононарушение
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР