Месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023 Месечен хороскоп за

...
Месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023
Месечен хороскоп за
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за зодия ОВЕН – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023

Месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023: РАБОТА и БИЗНЕС

 месечен хороскоп за зодия овен - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023, първата декада на месеца ще бъде мощно повлияна от планетата на крайностите – Меркурий, който дава отговор за ерудицията, дипломацията и логиката. Но в този миг най-малката планета няма да бъде изключително другарски настроена към вашата планета шеф, тези сфери ще бъдат изключително уязвими.

Обърнете повече внимание на разбора на вероятните проблеми. Вероятно ще бъде доста по-лесно да излезете от затрудненото състояние, в случай че можете да извършите редом съпоставяне с сходни моменти, съхранени в „ картотеката “ на вашата памет. До 8 януари би трябвало да сте нащрек, а по-късно въздействието на Меркурий ще стартира да отслабва.

До 20 януари 2023 удобното въздействие и покровителството на Юпитер ще ви помогне да се изявите, да покажете най-хубавото от себе си. Мнозина ще имат опция да укрепят своите бизнес позиции и доста да усилят приходите си.

От 22 януари до края на месеца Сатурн ще стартира да оказва въздействие върху вашата персона. Планетата ще ви помогне да укрепите тези качества на характера ви, нужни за кариерно израстване, като самонадеяност, проницателни качества, умеене да впечатлявате и убеждавате. Към 30 и 31 януари 2023, когато небесното тяло хармонично аспектира знака, с оптималната мощ за достижения в кариерата. Ето за какво, можете да разчитате на бърз напредък и висока оценка от управителните органи, това предвещава месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023.

Месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023: ЛЮБОВ и ВЗАИМООТНОШЕНИЯ

 месечен хороскоп за зодия овен - януари 2023

През първото десетдневие на месеца персоналния живот на овните ще бъде повлиян от разположението на Марс на небесната карта, което предсказва за началото на промени от по-съществен темперамент.

Според месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023, на необвързаните представители на знака планетата дава обещание среща със буен и деятелен сътрудник. Само бъдете наблюдателни, тъй като може да зародят непредвидени условия и компликации, които да ви принудят да се отклоните от набелязания път.

Влиянието на Слънцето през втората декада ще тласка влюбените овни към неотстъпчивост, провокирайки ревнивост у околните или самите вие ще ревнувате. На всички, които са в постоянни връзки, се предлага да проявявате въздържаност, схващане и оптимален такт към колегата. Не давайте мотиви за ревнивост – нито мислена, нито действителна.

От 20 януари 2023 юздите на властта ще преминат към Венера. Този интервал ще бъде най-успешен за елементарен флирт и нови, доста приятни запознанства. Не губете разсъдъка си, бъдете търпеливи и рационални.

Месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023: ЗДРАВЕ

 Месечен хороскоп за зодия ОВЕН - януари 2023

Според месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023: През този зимен месец, когато нощта е дълга, а температурите ниски, рискът от простуда или вирусна зараза е значителен. Между 1 и 11 януари бъдете по-внимателни със здравето, защото отрицателното разположение на Меркурий ще компрометира имунната ви система.

За да сведете до най-малко риска от разболяване, внимавайте да не се преохладите, обличайте се уместно, съгласно изискванията на времето и избягвайте нескончаем контакт с заболели хора.

Юпитер, който също ще въздейства върху вашия знак, подготвя към деен и здравословен метод на живот, месечен хороскоп за зодия овен – януари 2023. Напълно преосмислете нормалната си диета. Сведете до най-малко алкохолните и газираните питиета, консервираните храни, бързото хранене. Яжте повече плодове и зеленчуци. Ако е допустимо, правете най-малко малко извършения всеки ден. Ако ви бъде препоръчано да отидете в санаториум или друга здравна институция, в случай че събитията го разрешават, не пропускайте да се възползвате от възстановителни процедури.

В интервала от 22 до 31 януари 2023, който ще премине под благотворното въздействие на Сатурн, е добре да посетите ортодонт. Грижете се за здравето на устната ви празнина, тъй като значително, това играе основна роля върху общото ви богатство.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР