Меркурий е ретрограден във Везни от 10.09 до 24.09. А

...
Меркурий е ретрограден във Везни от 10.09 до 24.09. А
Коментари Харесай

Алена: Меркурий не е планета варварин, а палавник. Земните знаци Телец, Дева, Козирог ще са стабилни

Меркурий е назадничав във Везни от 10.09 до 24.09. А от 24.09 до 2.10 - в Дева. Светлана Тилкова-Алена със специфични препоръки за всеки знак от зодиака. 

 

Много хора имат вяра единствено в отрицателното въздействие на планетата, само че не са напълно прави, заяви Ladyzone.bg

 

" ТОВА НЕ Е ПЛАНЕТА ВАРВАРИН, А ПАЛАВНИК "  - добавя астроложката.

Земните знаци Телец, Дева, Козирог ще са постоянни в този интервал. Но страстите са това, което може да ги подведе и да се забъркат с проблеми. 

 

ДЕВИТЕ е допустимо да се отдалечат от обичаните си хора най-много поради тяхната подреденост и организираност. 
 
ТЕЛЦИТЕ са правилни на колегата си, само че това може да им аргументи премеждия. 

 

КОЗИРОЗИТЕ трябва да проявят почтеност в страстите си. 

 

Огнените знаци на зодиака са Овен, Лъв и Стрелец. 

 
 
НАЙ-ВАЖНОТО ЗА ТЕЗИ ЗОДИИ

ОВНИТЕ са упорити, прочувствени, само че могат да бъдат и много нападателни. Ако влезете в конфлитк с тях, просто изчакайте да мине бурята и по-късно разговаряйте. Овенът е доста добър другар, тъй като държи на справедливостта и честността. Когато е спокоен, е великодушен, любящ и с извънредно възприятие за комизъм.

 

ЛЪВОВЕТЕ слушат единствено себе си, даже и да знаят, че бъркат. хвърлят се от страст в страст и са доста контрастни. Чувството им за предимство е вродено и постоянно дразнещо. Смятат, че са най-хубавите в това, което вършат. Ако не желаете кавги - кажете им, че е по този начин. 

 

СТРЕЛЦИТЕ държат твърдо на мнението си. Те са умни и съобразителни и може да разчитате, че ще намерят излаз от всяка обстановка. Уверени са в уменията си и е добре да са ви другари. 

 

Въздушните знаци се усещат доста добре по време на ретрограден Меркурий. Това значи, че за тях интервалът от 10.09 до 2.10 - няма да носи проблеми. Но въпреки всичко има неща, за които би трябвало да внимават. Свързани са най-много с любовта. 

 

БЛИЗНАЦИТЕ трябва да са правилни в любовта - поучава астрологът. 
 
ВЕЗНИТЕ трябва да потвърдят своята обич, тъй като непрекъснато крият възприятията си. 

 

ВОДОЛЕИТЕ не обичат да показват възприятията си и се опасяват даже да се държат за ръка с колегата. Какъв е съветът на астролога в този случай - вижте във видеото. 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР