Мерките за контрол са в целия градски транспорт, но ние

...
Мерките за контрол са в целия градски транспорт, но ние
Коментари Харесай

Кристиан Кръстев: Не можем да контролираме как се спазват мерките в целия градски транспорт

„ Мерките за надзор са в целия градски превоз, само че ние не можем да осигурим във всяко едно транспортно средство. Заради пандемията ние ограничихме достъпа през първата врата. Това бе за да запазим здравето на водачите. Надявам се напълно скоро да можем да подновим и продажбата на билети от водачите на рейсовете ”, съобщи пред Нова телевизия зам.-кметът по направление „ Транспорт и градска подвижност ”.
„ Процесът за колела чартърен в София потегля още през 2016г. Заради правосъдни процедури той не бе изпълнен. Тази пролет завърши и последното дело, само че пък ни завари в обстановка на пандемия. В едно от идващите съвещания на СОС кметът би трябвало да внесе отчета, с цел да действаме контракта с концесионерите ”, сподели той. 
 Бивш министър поема превоза в столицата Бивш министър поема превоза в столицата
Бившият министър Кристиан Кръстев е поканен от Йорданка Фандъкова да работи за възстановяване на транспортната инфраструктура в София, пре...
Проектът е за създаване на 33 стоянки, всяка с по 12 велосипеда. Допълнително ще бъде планувана и опция за създаване на още 15 стоянки. В приложимост ще бъдат пуснати над 580.
„ Идеята е да има съответни места за тези колела, а не да са безредно пръснати като тротинетките ”, сподели Кръстев. Той добави, че концепцията е първите 30 минути да бъдат безвъзмездни. След това всеки един час ще коства не повече от цената на билет в градския превоз.
Той разяснява и подхванатите ограничения в градския превоз за справяне с пандемията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР