Мерките у нас срещу разпространението на пандемията са адекватни. Властите

...
Мерките у нас срещу разпространението на пандемията са адекватни. Властите
Коментари Харесай

Андрей Слабаков: Мерките у нас са адекватни

Мерките у нас против разпространяването на пандемията са съответни . Властите ни сега би трябвало да се стремят към единение, тъй като " тук няма добър и неприятен ". Така счита евродепутатът и режисьор Андрей Слабаков. Той направи изказването в предаването " Карай напряко " по " Нова ".

" Нашият парламент се държи по чудноват метод - желаят да се събират непрекъснато в една зала. Опозицията, вместо да се съберат с ръководещите и с президента, с цел да си свидлив ръцете в тази обстановка, сега си мерят ограниченията ", недоумява той.

За работата си в Европарламента той показа, че тя продължава - всеки ден се изпращат писма, вършат се оферти, вършат се публични сесии и гласувания.

Още в края на предходната година той показа каква е заплатата му. 6000 евро е заплатата на един европейски народен представител . Той обаче има и екип от сътрудници, на които би трябвало да заплаща.

" Не мога да съм експерт по всичко. Давам си сметка, че има сфери, от които нищо не разбирам ", призна режисьорът.

Има браншове обаче браншове, в които може да бъде потребен. Изпратил е писмо до културния и обществения министри Боил Банов и Деница Сачева по отношение на ограниченията, които се взимат по време на рецесията с ковид по отношение на свободните експерти в целия Европейски Съюз.

Слабаков сподели още, че ще си намерения дали да заплати санкцията за пушене на публично място на вицепремиера и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, който сега не получава месечно заплащане след решение на Народното събрание за интервала на изключителното състояние.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР