Мерките и локдаунът може да се наложат, ако са съчетани

...
Мерките и локдаунът може да се наложат, ако са съчетани
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Локдаун -да, но с подкрепа за засегнатите

Мерките и локдаунът може да се наложат, в случай че са съчетани с стопански и обществени ограничения.

Това съобщи в ефира на " Още от деня " по Българска национална телевизия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Така тя разяснява новината, че от събота редица интензивности в столицата ще бъдат затворени, а в понеделник най-вероятно тези ограничавания ще бъдат наложени и в цялата страна.

" Трябваше да има коронавирус лечебни заведения и чисти от коронавирус лечебни заведения. Не може да се стопират интервенции, за някои това беше съдбовно. В чисти лечебни заведения можеше да продължат плановите интервенции ", счита социалистката.

Тя призна, че още веднъж би влезнала в болница като доброволец. " Бях санитарка в Окръжна болница. Това е тежко прочувствено положение, тъй като един ден помагаш на едни хора да се преоблекат и да се нахранят, а на другия ден те са умряли ", сподели тя.

" Трябва да има данъчна почивка за бизнеса. Не може да плащаш такса боклук и здания, когато компанията ти не действа. Според мен би трябвало да има и покриване на част от капитала на предприятията ", съобщи Корнелия Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР