Мерки за сваляне на цената на тока, бензина и газа,

...
Мерки за сваляне на цената на тока, бензина и газа,
Коментари Харесай

ГЕРБ: Избираме председател три дни, а държавата фалира

Мерки за събаряне на цената на тока, бензина и газа, оферират Бойко Борисов и парламентарната група на ГЕРБ. На ексклузивен брифинг те разясниха по какъв начин може да бъде избегната рецесията в страната.

“Най-възрастният и от най-голямата парламентарна група е излъчен за ръководител на Народното събрание. Това е обикновено ”, разяснява някогашният министър-председател.

“Докато избирахме ръководител, страната банкрутира.

Това се дължи на моя правоприемник на поста Асен Василев, който е на слабият министър на финансите през последните десетилетия.

Освен това оферират да теглим нов дълг от 16 милиарда лева Кои финансови институции биха имали доверие на страната, изключително след кабинета на Кирил Петков. ”, добави Кирил Ананиев

“Седем антикризисни ограничения ГЕРБ ще внесе в Народното събрание в понеделник. Нито една от тези ограничения не е обвързвана с харчене на държавни пари. ”, заяви Делян Добрев.

“Предлагаме ограничения, ориентирани напълно към хората, бизнеса и потребителите.
Мерки, които биха избегнали рецесии.
Ще би трябвало да изтеглим 16 милиарда нов дълг при 6,7% недостиг. Дори Германия не съумя да изтегли 8 милиарда

С една дума – изборите минаха, само че е евентуално да се основат нови. Ние би трябвало да се погрижим за пенсионерите, за армията и за битовия консуматор.

По проекта за възобновяване би трябвало да се знае дали е отворен още той. Ако е по този начин, ние последни ще получаваме пари. Което значи, че тези пари, записани като задатък, може да не дойдат до декември. Колегите да не се сърдят, че са изгубили изборите, обикновено е да губиш.

Сега да седнат и да беседват с нас. Трябва да се беседва за тези цифри, защото в този момент еврозона няма да забележим. Трябва да овладеем недостига и изтегления до момента дълг.

Нашите гласоподаватели чакат тези неща да се случат. По тези неща би трябвало да търсим единение в Народното събрание. ”, добави Борисов
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР