Мерки ли? Санкции ли? Пандемия? Нищо не може да спре

...
Мерки ли? Санкции ли? Пандемия? Нищо не може да спре
Коментари Харесай

Пловдивчани намериха цакат на мерките! Събраха се на домашно с певица и... ВИДЕО

Мерки ли? Санкции ли? Пандемия? Нищо не може да спре българина да се забавлява. Нито болестта, напълнила лечебните заведения, нито страха, нито възбраните. Доказа го тази шумна компания от Кючука в Пловдив, която е толкоз самонадеяна, че даже си пусна клипче онлайн във Фейсбук, с цел да се похвали, написа

И какво от това, че нощните заведения в страната са затворени към този момент близо месец? Какво от това, че хиляди хора от сектора останаха без прехранване? Какво като затвориха заведенията за хранене, че дори и сладкарниците? Да живеят гаражите!

Сега на мода са домашните купони! Е, може да е малко нисичко и не толкоз удобно, само че другояче си е напълно професионално - с певица (която надали има 18 години, само че това не й пречи да взима бакшиши), със съответното озвучаване, с "келнери " и прочие екстри...

Може да е в прорез с всевъзможни противоепидемични ограничения - отдалеченост на "терена " няма никаква - нито хоризонтална на масите, нито отвесна (до тавана), не виждаме и никакви маски, да не приказваме за калабалъка... само че веселбата си я бива.

Сега се чудим като по какъв начин ще се откри уредникът на домашното празненство и по какъв начин ще бъде глобен? Нали ограниченията важат за всички?

Вижте и чуйте:




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР