Mercedes обяви, че се отказват от стилния CLS. Освен него,

...
Mercedes обяви, че се отказват от стилния CLS. Освен него,
Коментари Харесай

15 автомобила с които се сбогуваме до 2024-та година

Mercedes разгласи, че се отхвърлят от стилния CLS. Освен него, обаче, тази година от поточната линия ще слязат още 14 други модела, които няма да получат наследници и за жалост ще сложат края на една история.

Започвайки по азбучен ред листата, своеобразното първо място е за Alpina B7. Наточената версия на 7 Series от Alpina няма да се предлага за новото потомство на лимузината, стана ясно по-рано тази година. Припомняме, че през 2022-та, двете компании подписаха контракт, който ще придвижи Alpina под шапката на BMW през 2025-та година.

 15 автомобила с които се сбогуваме до 2024-та година - 2

Audi също ще се сбогува с два модела през тази година и то в сегмента на едни от най-интересните коли, а точно двувратите купета. След 25 години в произвеждане, Audi TT ще слезе от поточната линия дружно с Audi R8, което бе показано през 2007-ма година.

 15 автомобила с които се сбогуваме до 2024-та година - 3

Макар и да не се продават публично в България, моделите на Dodge са известни в целия свят, а тази година американския производител се сбогува с цели три от тях. Двувратият Challenger, четиривратият Charger, както и Hellcat моделите, които се чака да спрат да се оферират до края на годината.

 15 автомобила с които се сбогуваме до 2024-та година - 4

През миналия месец Ferrari пък показа Roma Spider, кабриолет с мек таван, който постави завършек на производството на друго кабрио в гамата на италианците – Portofino M.

 15 автомобила с които се сбогуваме до 2024-та година - 5

Ford също участва в този лист с Fiesta, която както към този момент разбрахме няма да е част от проектите на компанията през идващите години. Очаква се производството на този модел да завърши през юни месец тази година.

 15 автомобила с които се сбогуваме до 2024-та година - 6

Kia Stinger е следващият автомобил в листата ни, който през тази година ще преживее своите последни моменти на поточната линия. През април компанията публично се сбогува с модела, който по този начин и не съумя да се наложи съществено на пазара.

 15 автомобила с които се сбогуваме до 2024-та година - 7

McLaren към този момент завърши с производството на 720S, само че за това има и доста уважителна причина, а точно дебютът на 750S, който видяхме по-рано тази година. Както подсказва и името, колата е с мощ от 750 конски сили и се отличава с по-ниско тегло.

 15 автомобила с които се сбогуваме до 2024-та година - 8

Освен CLS, Mercedes ще спре да създава и още няколко модела, а точно C-Klasse във разновидностите Cabriolet и Coupe, като същото се отнася и за E-Klasse, която също ще се предлага единствено като комби и седан. Очаква се да забележим нов модел, който да сплоти тези коли и да носи името CLE.

 15 автомобила с които се сбогуваме до 2024-та година - 9
 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР