Mercedes-Benz заяви, че няма да напусне китайския пазар дори в

...
Mercedes-Benz заяви, че няма да напусне китайския пазар дори в
Коментари Харесай

Mercedes се отказа да напуска Китай, дори ако страната нападне Тайван

Mercedes-Benz съобщи, че няма да напусне китайския пазар даже при положение на военна инвазия в Тайван, оповестява Bild.

Ръководителят на автомобилния тръст Ола Калениус даде изявление за немския вестник Bild, наблягайки смисъла и значимостта на китайския пазар за немската автомобилна промишленост.

Калениус призна, че напускането на Китай " би било немислимо за съвсем цялата немска индустрия ". В същото време публицисти му подсетиха, че Mercedes-Benz е напуснал Русия, само че ръководителят на компанията отбелязва, че сходен сюжет за Китай не се преглежда.

Топ мениджърът изрази мнение, че главните играчи в международната стопанска система - Европа, Съединени американски щати и Китай, би трябвало да си сътрудничат, а не да се конкурират между тях.

Калениус също по този начин отговори и на въпрос за допустимо закъснение на немската автомобилна промишленост в сегмента на Той акцентира, че на китайския пазар на електрически коли доминират евтини коли и сити-кари, а над 90% от продажбите се падат на на електрическите коли с цена под 44 000 $.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР